De make-overs van deze celebrities zijn shockerend!

Yayinlanma tarihi 02/03/2021
Reklam

Er zijn miljoenen mensen over de hele wereld die alles op alles zetten om fit te blijven, voor velen voelt dit als vechten tegen de bierkaai. Celebrities die altijd en overal worden herkend, lopen soms tegen een ander probleem aan. Voor sommige rollen moeten ze aankomen. Er zijn celebrities die hier de trucendoos voor opentrekken. We heben een overzicht gemaakt van deze beroemdheden en hun bijzondere transformaties. Blijf lezen en je zal versteld staan van deze soms ronduit schokkende transformaties.

Christina Aguilera

We starten met Christina Aguilera de bekende superster van o.a. hits als Genie in a bottle en Beautiful. De 35 jarige Christina ziet er op haar 35ste beter uit dan ooit. Hiervoor is ze ongeveer 20 kilo afgevallen. In 2012 kreeg ze veel negatieve kritiek te verduren vanwege haar vrouwelijke rondingen. Een jaar later kwam de media superlatieven tekort om haar te complimenteren met haar gewichtsverlies.

Christina Aguilera

Christina Aguilera

Janet Jackson

Het optreden en daarmee het hoogtepunt van de Super Bowl 2004 van Janet Jackson staat nog op ieders netvlies gebrand. Haar optreden tijdens de Super Bowl in 2004 was legendarisch. Waarmee “nipple gate” werd geboren. In de afgelopen jaren heeft ze zich gefocust op een gezondere levensstijl. Ze heeft zich vol op gezonde voeding en sporten gestort met zeer goede resultaten. Ze is maar liefst 27 kilo afgevallen tot nu toe.

Janet Jackson

Janet Jackson

50 Cent

We kennen 50 cent allemaal van zijn beroemde videoclip waarin hij met ontbloot bovenlijf crunches doet met het grootste gemak. Zijn volgers reageerden dan ook geshockeerd toen bekend werk dat Curtis ’50 Cent’ Jackson meer dan 23 kilo is kwijgeraakt. Er doken foto’s op van de rapper die zich aan het voorbereiden was op een film. Hij speelt hierin een man met kanker en moest voor de rol behoorlijk wat gewicht verliezen. Fans spreken openlijk uit zich zorgen te maken over zijn fysieke gestelheid.

50 Cent

50 Cent

John Goodman

Hollywood ster John Goodman is heel veel afgevallen. De acteur spreekt openlijk over zijn gewicht en heeft vooral veel moeite gehad met het vinden van de juiste manier om af te vallen. Het proces om gewicht te verliezen ging langzaam en in etappes. Een terugval hoort ook bij het proces. John ziet er nu veel beter en vooral veel gezonder uit. Het was een zware strijd tegen de kilo’s waarbij John overduidelijk als winnaar uit de bus is gekomen.

John Goodman

John Goodman

Chris Pratt

Chris Pratt kennen we allemaal als de rol van superheld uit de Marvel films maar in het echt is Chris ook een superheld. Hij is een kameleon die regelmatig moet aankomen of afvallen voor de films waarin hij speelt en dit gaat hem zeer gemakkelijk af. Zo speelde hij het lieve personage Andy Dwyer in de NBC comedy Parks and Recreation voordat hij zich strak moest trainen voor de Marvel films. We kunnen hem dan ook niet anders dan complimenteren met zijn vermogen om zich aan te passen aan zijn rollen.

Chris Pratt

Chris Pratt

Christian Bale

Als er een Hollywood acteur is die met kop en schouders boven de rest uitsteekt als het aankomt gewichtsverlies en -toename is het Christian Bale. Voor verschillende rollen heeft hij bizarre dieeten en trainingsregimes gevolgd. Christian staat allereerst ekend om zijn acteervaardigheden en beschikt over het lichaam en de discipline om zijn lichaam en geest te transformeren voor iedere rol. Hij speelde de hoofdrol in The Machinest en ook een superheld in Batman Begins.

Christian Bale

Christian Bale

Alec Baldwin

Alec Baldwin is een hollywood ster die we allemaal kennen. Alec is enorm geschrokken toen hij van zijn artsen de diagnose prediabtes kreeg. Dit heeft hem doen besluiten om een rigoreuze verandering in zijn levenstijl aan te brengen. In overleg met zijn arts is hij een strikt afslankprogramma gaan volgen waarbij hij grote veranderingen heeft moeten aanbrengen in zijn dieet en bewegingsroutines. Sinds de start van het traject is hij maar liefst 14 kilo afgevallen. Alec wil graag nog wat extra kilo’s verliezen en blijft het programma dan ook vol energie volgen.

Alec Baldwin

Alec Baldwin

Mariah Carey

Bijna iedereen op aarde kent deze Hollywood superster, Mariah Carey. We kennen Mariah allemaal als slanke superster uit de beginperiode in haar carriere. Toen haar bekendheid groeide nam haar gewicht toe. De media aandacht voor haar gewicht nam steeds verder toe. Dat werd Mariah uiteindelijk te veel en heeft haar doen besluiten om het roer om te gooien. Ze is gaan werken aan een gezondere leefstijl. Minder en gezonder eten en veel beweging. Mariah is dan ook meer dan 30 kilo afgevallen in de afgelopen jaren en straalt als nooit tevoren.

Mariah Carey

Mariah Carey

Al Roker

Toen Al op de weegschaal stond en hij 115 kilo zag staan was voor hem de maat vol. De televisiegastheer was niet alleen te zwaar, hij voelde zich ongezond. Ook had hij geen vrede meer met zijn uiterlijk. Uiteindelijk besloot hij het heft in eigen hand te nemen om overgewicht te verliezen maar bovenal om zich weer fit en gezond te voelen. Nu voelt hij zich veel gelukkiger. Nog belangrijker is dat hij zich gezonder voelt en er ook zo uitziet. Al weegt nu 85 kilo en blijft sporten en op zijn voeding letten om dit gewicht te behouden.

Al Roker

Al Roker

Gabourey Sidibe

Gabourey heeft zichzelf met haar meesterlijke prestatie in de film Precious definitief op de kaart gezet in Hollywood. Hierdoor nam haar bekendheid een vogelvlucht en kreeg ze steeds meer media aandacht. Doordat ze steeds meer in de spotlights stond werd ze zich ook meer bewust van haar imago. Doordat men haar als rolmodel ging zien werd Gabourey steeds ongemakkelijker met haar zelfbeeld. Ze besloot het roer om te gooien en gezonder te gaan leven en af te vallen. Inmiddels is ze 25 kilo afgevallen. Ze blijft hard werken aan haar gezondheid door te sporten en gezond  te eten.

Gabourey Sidibe

Gabourey Sidibe

Rebel Wilson

Deze Australische schone kennen we allemaal als “Fat Amy”in de populaire film Pitch Perfect. De inmiddels 37 jarige superster besloot in het voorjaar van 2016 te gaan afvallen. Rebel koos voor een lifestyle change. Ze besloot te gaan wandelen en op haar voeding te gaan letten. De beroemde filmster is inmiddels al 7 kilo afgevallen, alleen door te wandelen. Dus de tip van de dag: minimaal 10.000 stappen per dag! Dat kan ons allemaal helpen om af te vallen.

Rebel Wilson

Rebel Wilson

Kirsten Vangsness

Criminal Minds staat bij veel van ons in het favorieten lijstje. Met als favoriete actrices Penelope Garcia en Kirsten Vangsness. Door de ongelofelijke veranderingen die Kirsten heeft doorgemaakt zal het moeilijk worden om haar nog te herkennen. De actrice vertelde dat ze door gezond te eten en de samenwerking met een personal trainer al vele kilo’s is afgevallen. De foto’s spreken voor zichzelf!! Kirsten blijft samenwerken met haar personal trainer om deze prachtige transformatie te behouden.

Kirsten Vangsness

Kirsten Vangsness

Beth Smith

Het gewicht van Beth was jarenlang onderwerp van discussie tot zij besloot een gezonder en beter levensstijl te leven. Het lukte Beth om junkfood buiten de deur te houden en salades binnen te brengen. Naast een gezonder eetpatroon is zij ook iedere dag gaan sporten. Beth kwam in de schijnwerpers te staan toen zij de vijfde vrouw van de beroemde premiejager Duane Chapman werd.

Beth Smith

Beth Smith

Susan Boyle

Susan verscheen in 2009 in Britain’s got Talent. Kort na haar optreden werd Susan gediagnoticeerd met diabetes en is op aanraden van de dokter begonnen met afvallen. Susan heeft haar suikerinname flink gereduceerd en maakte dagelijks een lange wandeling. Alleen hiermee is zij al 15 kilo afgevallen! Susan heeft blijkbaar niet alleen talent op het podium!

Susan Boyle

Susan Boyle

Keely Shaye Smith

Ze is dan misschien niet zo een grote filmster, maar Keely mag zeker niet ontbreken. Keely is vooral bekend om de vrouw van Pierce Brosnan, maar heeft ook in een aantal films gespeels zoals The Opponent en Poisoning Paradise. Zij heeft de hele wereld geschokt met haar fantastische tranformatie van gewichtsverlies. Naar horen zeggen is zij meer dan 50 kilo afgevallen!

Keely Shaye Smith

Keely Shaye Smith

Celine Dion

Wij kennen Celine natuurlijk van haar hitnummer My heart will go on uit de film Titanic. Wij kunnen gerust zeggen dat zij één van de bekendste zangeressen is ter wereld. Celine is veel gewicht verloren na het overlijden van haar man. Tegenwoordig lijkt het een beetje beter met haar te gaan.

Celine Dion1

Celine Dion

Kirstie Alley

Kirstie is met behulp van het Jenny Craig dieetprogramma gaan afvallen. Het lukte haar om met dit dieetplan wel 23 kilo af te vallen! Het dieetplan werkte zo goed voor Kirstie, dat zij heeft besloten een Jenny Craig-woordvoerder te zijn. Kirstie ziet er op 65-jarig leeftijd beter uit als ooit tevoren!

Kirstie Alley

Kirstie Alley

Jorge Garcia

Jorge kennen wij uiteraard van de serie Lost. Hij heeft meerdere malen van de producenten te horen gekregen dat hij wat zou moeten afvallen. Jorge heeft het advies uiteindelijk opgevolgd en heeft zijn eetpatroon volledig omgegooid. Naast het feit dat hij nu veganist is, gaat hij ook regelmatig naar de sportschool. Het gaat ontzettend goed met zijn afvalproces, hij is met zijn nieuwe levensstijl al meer dan 45 kilo afgevallen!

Jorge Garcia

Jorge Garcia

Honey Boo Boo

De jongste uit onze lijst, reality-tv-ster Honey Boo Boo. Zij en haar moeder, June, kregen veel kritiek van de media wat betreft hun gewicht. Moeder June heeft besloten het roer om te gooien en sindsdien al 140 kilo afgevallen! June was zo gemotiveerd, dat zij ook haar dochter aanmoedigde om af te vallen. Honey Boo Boo was daar niet echt over te spreken, maar is de strijd toch aangegaan en ziet er al stukken gezonder uit.

Honey Boo Boo

Honey Boo Boo

Chrissy Metz

Chrissy heeft het niet makkelijk gehad. Zij worstelde tijdens het filmen van American Horror Story: Freakshow, met een zware depressie en lage energie. Toch ging zij door en kreeg zij een rol in This is us, wat haar doorbraak bleek te zijn. Tijdens het filmen van This is us is Chrissy 35 kilo afgevallen! Tegenwoordig gaat het gelukkig beter met haar.

Christy Metz

Christy Metz

Jonathan Antoine

Nog een ster uit Britian’s got Talent, Jonathan Antione. In 2019 heeft hij besloten zijn levensstijl te verbeteren. Hij is gezonder gaan eten en is daarmee alleen al ontzettend afgevallen. Wat een topprestatie van hem! Hij ziet er nu geweldig uit, maar Jonathan heeft laten weten nog niet klaar te zijn met afvallen.

Jonathan Antoine

Jonathan Antoine

Nicole Polizzi

Wij kennen Nicole natuurlijk als ‘Snooki’ van Jersey Shore. Nicole is na de geboorte van haar kind meer dan 45 kilo afgevallen en heeft daarmee nu één van de meest sexy lichamen op Instagram. Dit heeft zij behaald met een personal trainer en een dieetprogramma. Het lijkt wel een totaal ander persoon!

Nicole Snooki Polizzi

Nicole Snooki Polizzi

Raven Symone

De come-back van Raven was fenomenaal. Raven werd veel bekritiseerd vanwege haar uiterlijk door haar fans en producers en besloot even pauze te nemen van de showbizz-industrie, het was té stressvol. Tijdens deze pauze is zij een dieet gaan volgen en is gaan trainen. En dat kunnen we wel zien! Raven verloor 30 kilo en ziet er fantastisch uit!

Raven Symone

Raven Symone

Graham Elliot

Wie MasterChef kijkt, kent ook zeker Graham Elliot wel. Graham woog in 2013 nog 182 kilo, maar is inmiddels al meer dan 60 kilo afgevallen! Fans van het populaire tv-programma zouden het zeker mee eens zijn dat hij er nu een beetje anders uitziet.

Graham Elliot

Graham Elliot

Chaz Bono

Kennen jullie Chaz niet van American Horror Story? Dan zeker wel van Dancing with the stars. Chaz heeft een dieet gevolgd, rijk aan vlees en groenten en is daarmee al bijna 30 kilo afgevallen! En wat staat dit hem goed! Chaz zou graag nog een keer mee willen doen aan Dancing with the stars nu hij zoveel lekkerder in zijn vel zit.

Chaz Bono

Chaz Bono

Reklam