Tijdens De Verbouwing Ontdekte Dit Stel Een Enorm Geheim Wat Ze Nooit Hadden Verwacht

Gepubliceerd op 05/21/2021
Advertentie

Het is niet makkelijk om een oud huis te verbouwen maar soms vind je op die manier hele bijzondere dingen. Dit stel was hun huis uit de jaren 40 aan het verbouwen toen ze iets onvoorstelbaars vonden. Ze werkten de eerste en tweede verdieping af zonder problemen maar de kelder was een heel ander verhaal.

Hulp Is Onderweg

Toen ze beseften wat er aan de hand was, was het stel erg opgewonden om het te verkennen. Maar uiteindelijk bleek het heftiger dan ze aankonden. Ze besloten zelfs om de FBI te bellen en hun het zaakje af te laten handelen. Hoe waren ze op dat punt gekomen?

Demolition Is Underway

Hulp Is Onderweg

Aan Het Hakken

Het eerste wat ze moesten doen was de muren van de kelder doorbreken. Dit is hoe de man er achter kwam dat de kamer vol met verborgen graffiti was. Zoals je kan zien zat het vertrek vol met verrassingen. Wat stond hen‘ nog meer te wachten?

Hacking Away

Aan Het Hakken

Zoveel Geheimen

De bewoner van het huis geloofde zijn ogen niet. Hij zag veel schrijfsels en tekeningen die hij niet verwacht had in dit deel van het huis. Hij had het eigenlijk nergens in het huis verwacht. Toen ze aan de verbouwing waren begonnen had hij dit totaal niet voorzien.

So Many Secrets

Zoveel Geheimen

In Het Plafond

Er was echter nog iets anders wat zijn nieuwsgierigheid trok. Er zat iets vast tussen het plafond en de ondervloer. Wat kon dat zijn? Hij wilde het eens van wat dichterbij bekijken maar dat was niet makkelijk omdat het tussen spanten zat. Hij had al zijn kracht nodig om het te kunnen bekijken maar het lukte hem.

In The Ceiling

In Het Plafond

Een Doel Voor Ogen

Toen hij eerst begon te werken aan dit deel van het huis had hij niet teveel aandacht geschonken aan deze plek. Zijn doel was gewoon om schoon te maken en de muren neer te halen. We zijn blij dat hij ook besloot om het project vast te leggen. Zijn handige cameraatje had hij bij zich om bij elke stap een foto te maken.

A Goal In Mind

Een Doel Voor Ogen

De Geheimzinnige Koffer

Toen hij eenmaal klaar was met het doorbreken van deze kant van de muur, werd het tijd om op het plafond in te hakken. Toen vond hij dus dit geweldige object. Hij was zo verrast dat hij daar zo’n omvangrijk object vond. Hij was in de war. Wat deed een koffer in hemelsnaam op zo’n plek?

The Mysterious Suitcase

De Geheimzinnige Koffer

Hij Was Zwaar

Hij bekeek hem even. Hij was grijs en groen van kleur. Het leek voor hem duidelijk dat iemand had besloten om hem op deze specifieke plek te leggen om hem te verstoppen. Toen hij de koffer oppakte was hij verrast door hoe zwaar hij was. Dit betekende dat er iets in moest zitten. Wat zou het kunnen zijn?

It Was Heavy

Hij Was Zwaar

Een Omvangrijke Koffer

Hij wist dat hij zo voorzichtig mogelijk moest zijn als hij doorging. Hij had namelijk geen idee wat er schuilging in de koffer. Als hij de koffer en de inhoud wilde bekijken was er maar één ding om te doen. Het spreekt voor zich dat hij het allemaal zelf moest doen! Zou dit ergens naar leiden?

A Bulky Suitcase

Een Omvangrijke Koffer

Het Haar Laten Weten

Meteen liet hij zijn vrouw weten wat hij tussen de spanten verborgen had gevonden. Hij ging de inhoud echt niet in zijn eentje bekijken! Hij wilde dit bijzondere moment met zijn vrouw delen. Dat niet alleen, het zou ook handig zijn om iemand erbij te hebben als er iets mis ging.

Letting Her Know

Het Haar Laten Weten

Wat Er In Zou Kunnen Zitten

Het was duidelijk dat er iemand was geweest die deze koffer en de inhoud geheim had willen houden. Maar wat dan nog? Hoezo zou je zoveel moeite doen om zoiets te doen? De man keek nog eens beter naar het object terwijl hij probeerde te bedenken wat er wellicht in zou kunnen zitten.

What Might Be Inside

Wat Er In Zou Kunnen Zitten

Grote Dromen En Een Kleine Koffer

Als het aankomt op grootte, was de koffer niet heel groot. Desondanks was het duidelijk dat er een groot geheim in verborgen zat. De man begon allerlei theorieën te bedenken. Hij was geïntrigeerd, en waarom ook niet? Hij wist dat het belangrijk voor hem was om er achter te komen wat er verstopt in zat. Het was allemaal een grote verrassing voor hem.

Big Dreams And A Small Suitcase

Grote Dromen En Een Kleine Koffer

Het Kon Ook Niks Zijn

Misschien was het beter geweest als hij er niet te veel van had verwacht. Hij wilde namelijk niet teleurgesteld worden als bleek dat er niks speciaals in zat. Er was natuurlijk een kans dat er alleen maar troep in de koffer zat. Het moment van de waarheid was daar toen zijn vrouw aankwam.

It Could Be Nothing

Het Kon Ook Niks Zijn

Net Kerst

We kunnen het de kerel in ieder geval niet kwalijk nemen dat hij opgewonden was. Zoiets had hij immers nog nooit meegemaakt. Het was een groot raadsel dat hij graag wilde ontrafelen. Hij wachtte ongeduldig tot zijn vrouw terugkwam. De hele tijd speculeerde hij over wat ze zouden vinden.

Like Christmas Day

Net Kerst

Verwachtingen Laag Houden

Zou er geld in zitten? Het was ook mogelijk dat hij kostbare juwelen of verzamelkaarten zou vinden. Hij probeerde zijn verwachtingen zo laag mogelijk te houden. Dit was de sleutel om teleurstelling te voorkomen. Uiteindelijk kwam hij er echter achter dat dit helemaal niet nodig was geweest.

Keep Expectations Low

Verwachtingen Laag Houden

Het Mysterie Ontrafelen

Het stel was van plan om de koffer samen open te maken en dat deden ze ook toen de vrouw eenmaal thuis was teruggekeerd. Ze waren allebei benieuwd wat er in zou zitten. Toen hij de koffer opende vond het stel bundels van vetvrij papier. Ze werden alleen maar nieuwsgieriger. Ze wisten toen nog niet wat ze te wachten stond.

Unveiling The Mystery

Het Mysterie Ontrafelen

Tijd Om Ze Uit Te Pakken

Eerst waren ze teleurgesteld over wat ze zagen. Dit gevoel duurde echter niet erg lang. Toen ze de proppen papier begonnen uit te pakken begon het ze eindelijk te dagen. Kan jij raden wat ze vonden? We weten zeker dat je in ieder geval een gok kan doen!

Time To Unwrap Them

Tijd Om Ze Uit Te Pakken

Bundels Geld

De man haalde het vetvrije papier van één van de bundels. Toen kwam hij er achter dat ze iets significants hadden gevonden. Toen hij het papier er af haalde, realiseerde hij zich dat hij een enorme bundel geld vasthield. Het bestond uit briefjes van 20 dollar. Laat ons je eraan herinneren dat dit pas de eerste bundel van velen was!

A Wad Of Cash

Bundels Geld

Al Dat Geld

Het stel stond met open mond te kijken naar de biljetten die ze hadden gevonden. Snel genoeg kwamen ze er achter dat ze vrij oud waren. Ze waren geschokt om te zien hoeveel geld er was! Toen ze eenmaal bedaard waren begonnen ze zich af te vragen wat voor persoon zoveel geld op zo’n plek zou leggen.

All That Cash

Al Dat Geld

Ze Waren In Shock

“Dit zijn allemaal briefjes van twintig! Er ligt hier misschien wel een paar duizend! Op dat moment werden we helemaal gek,” zo legde hij later uit. Wie zou er nou niet zo reageren na zoveel geld in hun eigen huis te hebben gevonden? Hij vervolgde, “Dit kan toch niet gebeuren! Wat doen we nu? Waar zijn de camera’s?”

They Were Shocked

Ze Waren In Shock

Min Of Meer

Ze konden hun enthousiasme niet meer bedwingen en begonnen de rest uit te pakken. Zouden ze weer hetzelfde vinden? Het zou kunnen dat de andere bundels minder waardevol zouden zijn dan de eerste. Het maakten hen niets uit. Ze wilden gewoon zien hoeveel geld er was!

More Or Less

Min Of Meer

Zelfs Meer Dan De Eerste

Het stel hoopte dat de andere bundels net zoveel geld bevatten als de eerste. Ze haalden het papier er af. Wat zouden ze nu vinden? Tot hun grote verbazing en blijdschap vonden ze iets anders. In plaats van biljetten van 20 dollar waren dit biljetten van 50 en 100 dollar. Wow.

Even More Than The First

Zelfs Meer Dan De Eerste

Niet Te Geloven

“In de tweede bundel zaten geen twintigjes. Het waren vijftigjes! Wat gebeurt hier? Er zou hier weleens vijfduizend kunnen liggen! Wacht! De derde bundel heeft honderdjes! Dit is niet te geloven!” zo vertelde hij later. Wij zouden ook dolblij zijn als we hem waren in die situatie. Zou jij ook niet willen dat jij degene was die al dat geld vond?

Out Of Control

Niet Te Geloven

Een Serieuze Kwestie

Een deel van hun enthousiasme kwam omdat ze het totaal niet aan hadden zien komen. Eerst vonden ze het grappig en onvoorstelbaar. Ze kwamen er echter uiteindelijk achter dat ze het serieuzer moesten nemen. Ze wisten bijvoorbeeld niet waar het geld vandaan kwam. Ze moesten hier meer over te weten komen.

A Serious Matter

Een Serieuze Kwestie

Oude Biljetten

Ze moesten uitvogelen waar het geld vandaan had kunnen komen. Nadat ze de biljetten bekeken was het duidelijk dat ze lang verborgen hadden gelegen op die plek. Het geld leek uit de jaren 20 of 30 te komen. Dit betekende echter niet dat het al zo lang daar verstopt lag.

Old Bills

Oude Biljetten

Een Enorme Verrassing

Toen ze de ernst van de situatie inzagen begonnen ze het serieuzer te nemen. Het was niet moeilijk om te zien hoe oud de koffer en het geld waren. Was er iets dat het stel kon doen om er meer over te weten komen? Er bleek een hint tussen de bundels verscholen te zijn.

A Huge Surprise

Een Enorme Verrassing

Een Krant Op De Bodem

Toen ze de bundels met geld uit de koffer haalden, beseften ze dat ze iets niet hadden opgemerkt op het begin. Hierdoor zouden ze een aantal vragen kunnen beantwoorden. Ze waren verrast toen ze een krant vonden op de bodem van de koffer!

A Newspaper At The Bottom

Een Krant Op De Bodem

Advertentie