Als Je Er Goed Uit Wilt Zien, Dan Dump Je Deze Kapsels

Gepubliceerd op 09/13/2020
Advertentie

Mensen veranderen hun haar af en toe. De kapsel trend is vluchtig en veranderd over de hele wereld, daarom is het verleidelijk om je kapsel regelmatig te veranderen of aan te passen. Er zijn een pak factoren waarmee je rekening moet houden als je kiest voor een kapsel. Die belangrijke details variëren van de vorm van je gezicht tot je lichaamsbouw.

Permanent

Het is misschien een stijl voor de jaren ‘90, toch kunnen we je beloven dat dit geen rol zal spelen in je denkproces als je naar de kapper gaat. Het is uit de trend en je haar laten permanenten kan schade aan je haar veroorzaken. Wie zou dit jaar nog hun haar laten permanenten? Niemand natuurlijk!

Permanent

“De Rachel”

Jullie kennen allemaal toch FRIENDS? Als dat het geval is, dan heb je zeker dit kapsel gezien. Dit was een van de meest iconische kapsels van de jaren ‘90. Dit kapsel is zeker niet voor iedereen is. Sommige mensen proberen dit Rachel-geinspireerd kapsel toch, echter lukt het vaak niet voor de meeste mensen. Dit is eigenlijk wel goed nieuws. Deze stijl is in feite een van de ergste stijlen van de jaren 90’. Is dit een kapsel dat je wil uitproberen? Denk er eens lang over na.

“De Rachel”

Gekruld haar

Dit kapsel moet laat staan ​​verkend worden door de jongeren en nooit door de volwassenen. Wie in de wereld zou denken dat het een goed idee is om haar te hebben gekruld? Niemand zag er ooit goed uit met gekroesd haar. Je zou kunnen overwegen en jezelf ervan kunnen overtuigen dat het zo is, maar degenen die het zien, zouden het tegenovergestelde zeggen en denken. Afgezien van het feit dat het er niet goed uitziet, zal je haar veel schade oplopen tijdens het bereiken ervan. Strijkijzer doet meer schade dan een krultang.

Gekruld haar

Slicked Back Bobs

Bob-cuts zijn nu nog steeds een ding. Misschien zie je dit kapsel zo nu en dan bij beroemdheden en bij sommige mensen die je misschien kent. Het zit dit jaar echter niet echt in de trend. Sommige mensen zien er echt heel goed uit met dit kapsel, dus ze hebben de neiging het gewoon te behouden zoals het is en de stijl niet te veranderen. Maar niet alle bobsnitten zien er goed uit. Specifiek de Slicked-Back Bobs. Je haar ziet er vettig en gedateerd uit. Je kunt echter met zijn speelse versie spelen, laat hem gewoon verliezen en weerbarstig.

Slicked Back Bobs

Donkere wortels

Er was maar één keer dat dit kapsel van Dark Roots iemand goed stond. Dat was toen Shakira het deed. Anderen hebben de stijl misschien gekopieerd, maar denken het beste dat ze zichzelf daarvoor hebben gehaat. Niemand mag deze trend ooit nog terugbrengen! Het laten zien van je wortels zal nooit aantrekkelijk zijn en mag nooit deel uitmaken van de trend. Je ziet eruit alsof je geen tijd hebt om voor jezelf te zorgen. Houd altijd je wortels onder controle, dames!

Donkere wortels

Frizzy golven

Het hebben van groot haar kan een pluspunt zijn, omdat je er veel kapsel mee kunt doen. Vooral als er gelegenheden zijn, zijn er zoveel dingen die u met uw haar kunt doen. De Frizzy-trend is echter een groot nee. Afgezien van het feit dat je haar er erg ongezond uitziet als het niet alleen een lust voor het oog is. Je kunt altijd gaan voor het onderhoudsarme haartype. Er zijn producten op de markt die je haar gezond en mooi maken.

Frizzy golven

Moderne Bouffants

We geven toe dat we toen op de een of andere manier dachten dat dit kapsel absoluut de bom was. Zelfs Bridget Bardo dacht hetzelfde en zij, zonder twijfel, wiegde dit kapsel. Dat was eerder, vanaf nu is het niet echt een ding meer. Als je dit kapsel hebt, heb je ook de experts nodig om het voor je te doen. Het kost veel tijd en moeite om het perfect te maken en te bereiken. Het is behoorlijk populair om te doen tijdens formele gelegenheden, omdat het er absoluut elegant en charmant uitziet.

Moderne Bouffants

Volumineuze knotten

Dit was het kapsel van bijna elk meisje. Je kunt gewoon je haar vastbinden, een knot maken en altviool; verschillende looks bereikt. Het was eigenlijk een leuk kapsel, omdat het veel minder moeite kost om dit te doen in vergelijking met andere kapsels die een paar uur nodig hebben om gedaan te worden of onderhoud hebben dat zo nu en dan moet worden gedaan. Deze trend duurde echter niet lang. Sommige mensen voegden volume toe aan hun broodjes, waardoor het leek alsof ze een donut of een klein dier op hun hoofd hadden.

Volumineuze knotten

Super lange haarlokken

Het hebben van lang haar kost veel moeite om te onderhouden. Voor die meiden die toevallig superlang haar hebben en er toch voor zorgen, groeten we je! Alleen al door te wassen en te drogen is het vooral tijdens het zomerseizoen al behoorlijk gedoe. Afgezien van het gedoe dat het met zich meebrengt, ziet het er ook zwaar uit en neemt het op de een of andere manier voedingsstoffen uit je lichaam. Het kan mooi zijn om naar te kijken, maar meestal ziet het er ook saai uit. Dus ga naar de salon en hak dat haar eraf!

Super lange haarlokken

Top knopen

Dit kapsel was eerder in de trend sinds Jennifer Lopez het deed. Het is nu echter allang voorbij. Deze topknopen zijn tegenwoordig niet zo populair meer, waar we dankbaar voor zijn, omdat dit kapsel je er nogal serieus en ongenaakbaar uitziet. Er is echter één ding goed; je ziet er groter uit. Het klinkt misschien raar, maar de meeste meisjes zeggen dat het waar is. Nou, misschien is het niet voor iedereen het geval, maar we zullen het nooit zeker weten.

Top knopen

Hoge paardenstaarten

Dit kan ook worden toegevoegd aan het kapsel van meisjes om mee te nemen! Het is eigenlijk gemakkelijk te doen en bijna elk meisje doet het ook. De haarexperts zijn echter helemaal geen fan van dit kapsel. Ze zeggen dat veel meisjes het doen, zelfs als ze er niet goed uit zien. Ze haten dit kapsel het meest. Nou, het kan eigenlijk geen kwaad als je eerst probeert te kijken of deze stijl bij je past of niet. Bovendien veroorzaakt het schade aan je haar door het omhoog te trekken!

Hoge paardenstaarten

Strakke vlechten

Wist je dat niet alle kapsels goed zijn voor ons haar? Een voorbeeld zijn de strakke vlechten. Je ziet niet wat het met je haar doet. Dit kapsel zorgt er in feite voor dat je haar dun wordt en breekt. Het is beslist geen goed idee om die vlechten strakker te maken! Er zijn veel alternatieve stijlen die je kunt doen waarbij je je haar moet vlechten. Sommigen van hen zijn fishtail, french en waterval. U kunt zelfs gewoon kiezen voor de losse vlecht.

Strakke vlechten

Repetitieve paardenstaarten

Er zijn sommige mensen bij wie het kapsel altijd een paardenstaart zal zijn. Je denkt misschien: “wat is er niet leuk aan?”, Toch? Het is gemakkelijker te doen en vereist geen uur of meer voorbereiding en het raakt nooit uit de mode, veel mensen doen het nog steeds. Zelfs Ariana Grande doet het! De haarexperts zeiden echter dat als je dit vaak doet, je haar beschadigd kan raken en kapot kan gaan. Maak er dus een gewoonte van om je haar los te maken en los te maken, knoop het niet altijd vast.

Repetitieve paardenstaarten

Neon streak

Het is eigenlijk verrassend dat dit kapsel echt eerder een plek in de trend heeft ingenomen. Nou, de meeste mensen die het hun haar hebben aangedaan, zijn clubgangers. Het is best interessant en ziet er erg onstuimig uit op foto’s. In werkelijkheid is het echter het tegenovergestelde. Het ziet er persoonlijk niet goed uit. Het is altijd het beste om een ​​veel eenvoudigere en natuurlijkere look te krijgen in plaats van deze.

Neon streak

Half omlaag, half omhoog

Er is altijd een tijd om te beslissen of u uw haar omhoog of omlaag wilt hebben. Anderhalf haar is niet meer iets. Hoewel sommige mensen het nog steeds doen, is het op dit moment niet helemaal opgenomen in de trends. Zelfs de modebloggers zijn niet meer gevleid met dit kapsel. Je kunt het echter nog steeds trekken als je sterk en rijk haar hebt. Het ziet er misschien nog goed uit, maar als je dun en vezelig haar hebt, is het zeker geen goed idee.

Half omlaag, half omhoog

Roze-koperen tinten

Deze haartrend is echt moeilijk te realiseren. Niet iedereen kan er goed uitzien. Er zijn maar een paar mensen die het doen, zelfs op sociale media, het is vrij zeldzaam dat je mensen dit kapsel ziet rocken. Het is een behoorlijk grote stap om te nemen, aangezien je absoluut niet weet hoe het eruit zal zien, aangezien slechts een paar mensen het kunnen rocken. Dus als u het niet zeker weet, kunt u beter aan de veilige kant blijven! Blijf gewoon bij natuurlijke of traditionele kleuren!

Roze-koperen tinten

Asymmetrische kapsels

Heeft deze trend zelfs een jaar geduurd? We wedden van niet! Asymmetrische kapsels hebben misschien hun weg gevonden naar de trendlijst, maar we zijn er vrij zeker van dat het maar een paar seconden duurde. Moeten we nog steeds uitleggen waarom? Alleen al door ernaar te kijken, zou je kunnen denken dat de kapper niet in een goede bui was toen ze het haar knipte. Dus probeer dit type kapsel te vermijden als u van uw haar houdt. Laat de kapper gewoon zijn magie doen! Ze weten het als geen ander.

Asymmetrische kapsels

Micro-pony’s

Dit kapsel is al eerder populair en nu is het teruggekomen. Misschien zie je een aantal beroemdheden die deze stijl rocken. Het ziet er geweldig en uniek uit. Deze trend zal echter vroeg of laat zeker sterven, niet omdat het er slecht uitziet, maar omdat niet iedereen het kan trekken. Beslissen om je pony zo kort te knippen als dit is net als een zelfmoordmissie. Het ergste verwachten en toch het beste hopen.

Micro-pony’s

Buzz Cuts

Je kunt dit kapsel zien rocken door modellen op de catwalk en in tijdschriften. Het is het beste om het in de zomer te hebben! Wie zou er niet graag op het strand wandelen en haarvrij zijn? Geen tijd meer te verspillen met urenlang je haar voorbereiden! Het slechte nieuws is echter dat niet iedereen er goed naar kan kijken en het voor elkaar kan krijgen. Dit kapsel is niet voor iedereen geschikt en kan zeker niet worden beschouwd als een van je favoriete stijlen. Het is beter om veilig te zijn dan sorry!

Buzz Cuts

Oogafromende haarpony’s

Het is het beste om te geloven dat vrouwen kunnen verleiden door alleen hun ogen te gebruiken. Als dat waar is, dan moet dit kapsel zeker de afvoer in gaan. Het maakte een enorme comeback, maar we kunnen er voorlopig zeker afscheid van nemen, want het is op dit moment niet langer een ding. Dit kapsel bedekt niet alleen je wenkbrauwen, maar ziet er ook erg rommelig en ongemakkelijk uit. Je kunt andere stijlen proberen, zoals een gordijnpony.

Oogafromende haarpony’s

Nat haar

Dit kapsel maakte vorig jaar een enorme pauze, vooral toen Kim Kardashian het op zijn kop zette! Het verandert niets aan je haar, afgezien van het feit dat het er nat uitziet. Beroemdheden hebben het een paar keer gedaan en ze rocken het altijd. Niet alles duurt echter. Dit kapsel is al oud nieuws. Dames doen dit niet zo vaak. Misschien hebben ze zich gerealiseerd dat het nog steeds het beste is om met droog haar uit te gaan in plaats van er slordig uit te zien.

Nat haar

Regenboogtinten

We hebben veel Hollywood-beroemdheden gezien die van tijd tot tijd de kleur van hun haar veranderden. Sommigen gingen echt voor de ongebruikelijke kleuren. Het ziet er op een gegeven moment misschien leuk en schattig uit, maar het is niet altijd het geval voor alle kleuren. Sommige tinten kunnen het prima doen, terwijl andere gewoon te veel zijn. Toch is dit kapsel niet voor iedereen geschikt. Niet iedereen kan alle kleuren uittrekken. Vooral als je denkt en regenbogen je inspiratiebron maakt.

Regenboogtinten

Glitterig haar

We konden niet geloven dat dit eerder een trend werd. Ernstig? Het is eigenlijk geen slecht idee om dit kapsel te hebben als je naar een thema- of kinderfeestje en kunstlessen gaat. Als u echter overweegt om het dagelijks te hebben en te doen, raden we u aan een stap terug te doen en honderd keer te heroverwegen. Er zijn haaraccessoires op de markt verkrijgbaar ter vervanging van het glitterachtige ding. Het is beslist een beter idee.

Glitterig haar

Pompadours

Dit kapsel ging niet echt van de trend af. Het ziet er echt goed uit voor dames omdat het volume geeft en het haar levendiger maakt dan het in werkelijkheid is. Het is echter groot nee om er een grote van te maken of een te grote te hebben. Pompadours zien er niet goed meer uit als ze enorm zijn. Je kunt kiezen voor de vlakkere, dat zou beter en veel eenvoudiger zijn.

Pompadours

Space knotten

Space buns maakten eerder geen geluid in de haartrends. We hebben het gezien op Khloe Kardashian, maar dat was het nou juist. Het zag er best schattig uit, vooral in haar posts op Instagram. Hoewel ze haar best heeft gedaan om deze stijl populair te maken, denken we dat het niet zomaar zo bedoeld is. Dit kapsel kan werken als je naar themafeesten gaat, maar het is zeker niet iets dat je wilt in je dagelijks leven en zelfs tijdens werkuren.

Space knotten

Bowl cuts

Dit kapsel, dat zo nu en dan een comeback maakt, is niets anders dan een mysterie. We weten niet precies waarom komkapsels steeds weer terugkomen op de trend, misschien hebben sommige mensen het experimenteren met hun haar gemist en verwachten ze nog steeds positieve resultaten met dit kapsel. We zeggen je nu dat het niet gaat gebeuren. Bewaar deze dus in de doos en breng hem nooit meer terug. Red jezelf ervan.

Bowl cuts

Lang aan de voorkant, kort aan de achterkant

Dit kapsel heeft naam gemaakt. Het heet de “Ik wil de manager spreken” -knipbeurt. Mensen denken misschien dat het er modern en stijlvol uitziet, maar dat is het eigenlijk niet. Dit kapsel was in de vroege jaren 2000 in de trend en had daar moeten blijven. Het is absoluut verouderd. Veel mensen kiezen en gaan echter nog steeds voor dit kapsel. Als je ervoor kiest om er een aan je haar te doen, zorg er dan voor dat je pony korter is.

Lang aan de voorkant, kort aan de achterkant

Vanonder geschoren

We herinneren ons duidelijk hoe dit kapsel uit het niets tevoorschijn kwam en ooit een van de populairste trends werd. Het zag er misschien cool en punk uit, maar het is nu zeker niet het geval. Je kunt je haar er nog steeds op veel andere manieren cool en punk laten uitzien, niet alleen door te kiezen voor ondershave. Als u echter echt vastbesloten bent er een te hebben, kunt u beter naar een haarexpert gaan, want het is niet iets dat u alleen kunt doen.

Vanonder geschoren

Geverfd grijs

Als je ouder wordt, wordt je haar grijs. Dat is hoe het hoort te zijn, toch? Sommige mensen kunnen echter niet wachten. Het werd een ding om je haar grijs te verven. Je kunt het zien bij beroemdheden, met name Kim Kardashian. Hoewel ze het heel goed heeft gedaan, betekent dit niet dat het ook voor jou gaat werken. Dus als je voor de grijstint wilt gaan, kun je in plaats daarvan voor lichtblond gaan.

Geverfd grijs

Mullets

Mullet-kapsels beginnen met kort haar aan de voorkant en lang aan de achterkant. Het was toen een ding, vooral voor de rocksterren in de jaren ’70. Het is op dit moment echter vrij onaanvaardbaar. Het is een groot nee en een missie die onmogelijk is om het te rocken. Dus als je van plan bent om iemand te laten knippen of je kent iemand die van plan is om zijn haar in deze stijl te laten knippen, dan zeggen we je nu dat je de missie ten koste van alles moet afbreken.

Mullets

Animé haar

We begrijpen dat je van cosplay houdt, maar als je niet naar een verkleedfeestje of Comic-Con gaat, laat dit kapsel dan achterwege! laat het gaan. Kapsels die lijken op alles wat met regenbogen, eenhoorns of zeemeerminnen te maken heeft, vooral als je geen kind meer bent, zou je echt iets anders moeten wiegen. Of, als u een van degenen bent die elke dag van de week een andere kleur pruik heeft , draag deze dan in het comfort van uw eigen huis en niet in het openbaar.

 

Animé haar

Krullend haar + rechte pony

Deze combinatie debuteerde misschien eind 1908 en werd toen enorm populair in de jaren 90, maar eerlijk gezegd zijn die jaren allang voorbij … en dit kapsel ook. We zijn nu in het jaar 2020 en als je kapsel eruitziet als zijn 2 verschillende stijlen in 1, is het tijd om op zoek te gaan naar iets nieuws. Een pony en een krullend kapsel zien er goed uit, alleen niet samen.

Krullend haar + rechte pony

Grote, pufferige kapsels

In de jaren 70 en 80 was dik haar een ware rage en enorm populair. Voor vrouwen was het plagen of kammen van je haar de enige manier om je lokken te stylen. We weten nu echter hoe schadelijk dit is voor je haar en hoe gedateerd het kapsel eruitziet. We zijn blij te kunnen zeggen dat zacht, zijdezacht haar er is om te blijven! Er is maar één persoon die dit kapsel nog kan dragen en dat is de enige echte Dolly Parton.

Grote, pufferige kapsels

Slechte kleurkeuzes

Niet iedereen weet het, maar verschillende haarkleuren zien er beter uit bij bepaalde huidtinten. Als je haar bijvoorbeeld koelere ondertoon heeft, betekent dit dat je haar ook koelere tinten moet hebben, terwijl warmere huidtinten moeten kiezen voor warmere haarkleuren. Er zijn natuurlijk altijd uitzonderingen. Maar probeer niet de fout te maken zoals Beyonce deed en kies een kleur die bij je huidskleur past.

Slechte kleurkeuzes

Dreadlocks

Tenzij je een Jamaicaanse of een inheemse Afrikaan bent, moet je de dreads knippen! We zijn momenteel in het jaar 2020 en dreadlocks zijn geen actuele trend. Als je niet op zoek bent naar ongewenste aandacht, herhalen we je geen dreadlocks! Om nog maar te zwijgen van het feit dat ze allebei ongemakkelijk en behoorlijk onhygiënisch zijn. Misschien kun je ze krijgen als ze ooit een comeback maken.

Dreadlocks

Gespleten puntjes

Soms laat lang haar zien dat mensen verouderen, vooral als u ouder bent dan 40 jaar. Als je op zoek bent naar een jeugdiger uiterlijk, raden we je ten zeerste aan regelmatig haar te laten knippen – bij voorkeur elke 3-6 maanden. Hoewel dit misschien tegenstrijdig lijkt, hoe vaker u uw haar trimt, hoe sneller het zal groeien en zal versterken. Er is niets erger dan lang haar met punten die er plakkerig en volkomen onstylisch uitzien.

Gespleten puntjes

Te veel haaraccessoires

Ja, we weten het, mooie haaraccessoires zijn op dit moment een ware rage. Maar alleen niet degene die enorm zijn en je hele hoofd in beslag nemen. Er is een manier om het er stijlvol en elegant uit te laten zien. Het laatste dat je er uit wilt zien, is een jong meisje dat verkleedpartijtjes speelt of erger nog een kerstboom.

Te veel haaraccessoires

Slechte haarverlengingen

Haartrends veranderen zo vaak dat het moeilijk voor ons is om bij te blijven. Het ene seizoen lang, weelderig haar is wat trending is en het volgende is een korte, slanke bob wat in de mode is. Dus een van de gemakkelijkste oplossingen om er prachtig uit te zien, lang nadat je het allemaal hebt afgeknipt … is om extensies te krijgen. We ondersteunen je als dat de look is waar je voor gaat, maar zorg er alsjeblieft voor dat ze er vanuit elke hoek natuurlijk uitzien!

Slechte haarverlengingen

Ringlets

Tenzij je in het Victoriaanse gebied woont, is het dragen van een grote, flodderige jurk geen reden om krullen te hebben. We begrijpen dat krullend haar van nature moeilijk te behandelen is, maar er zijn veel producten beschikbaar om u te helpen het te temmen. Dit kapsel is verouderd voltooid en hoort niet thuis in ons huidige decennium, dus ga op zoek naar hoe je je lokken kunt verwisselen … nu!

Ringlets

Duidelijke, gestreepte hoogtepunten

Misschien was het eind jaren ’90 en begin 2000 ‘cool’ om duidelijke, gestreepte hoogtepunten te hebben. Maar als je je niet realiseert dat die dagen allang voorbij zijn! De huidige haartrendkleur heeft alles te maken met natuurlijk zijn. Dus als je highlights aan je haar wilt toevoegen, zorg er dan voor dat de kleuren die je kiest overvloeien en niet opvallen! Het laatste dat we willen dat je eruitziet, is Kelly Clarkson met stevige hoogtepunten.

Duidelijke, gestreepte hoogtepunten

Mohawks

Als je denkt dat hanenkammen geweldig zijn … we zijn hier om je te vertellen dat je ongelijk hebt! Het maakt niet uit of je in een rockband of een voetbalster zit, dit kapsel is een absoluut nee-nee en je moet dit nu weggooien! Het zorgt er alleen voor dat je opvalt en eruitziet als een punk, waarvan we zeker weten dat dit niet is wat je wilt. vooral als je een volwassen vrouw bent zoals Rihanna.

Mohawks

Slechte updo’s

Er is een heel duidelijke lijn tussen elegante en stijlvolle opsteekkapsels en gekke rommelige. Hier is een goed voorbeeld van het laatste en, als je op zoek bent naar meer slechte opsteekkapsels, hebben tonnen celebs deze mislukkingen onder de knie. Updos kunnen de meest casual outfits aankleden of kunnen worden gedragen voor de meest exquise evenementen. Zorg er gewoon voor dat je het kapsel goed hebt, je zou om de verkeerde redenen niet het gesprek van de stad willen zijn.

Slechte updo’s

Staartjes

Tenzij je een jong meisje bent onder de leeftijd van 13 jaar, zou je niet moeten proberen deze stijl te rocken. Door dit kapsel zie je er niet alleen onvolwassen uit, maar ook heel erg op een kind. Het wordt ook als vrij onprofessioneel beschouwd, dus als je pigtails draagt, verwacht niet dat iemand je serieus neemt. Volg ons advies – verlaat nooit het huis met dit kapsel!

Staartjes

De “Mom Cut”

Voor velen is dit misschien iets nieuws, maar er is inderdaad zoiets als de “mom cut”. Tenzij je een vrouw bent op de leeftijd waarop je kleinkinderen verwacht, blijf dan weg van deze stijl. En zelfs als je een moeder bent, hoef je er niet goed uit te zien. Het is waar dat je misschien een moeder bent nu je in de dertig bent, maar dat betekent niet dat je er goed uit hoeft te zien . Je hebt genoeg tijd om te kort te gaan, en in deze fase van je leven kan een snit als die van Scarlett Johansson je er ouder laten uitzien.

De “Mom Cut”

Zichtbare haarspeldjes

We hebben maar één vraag voor dit ‘kapsel’ … waarom? We begrijpen de noodzaak van haarspelden, maar het is niet nodig dat ze zo zichtbaar zijn en je hoofd overnemen. Ten eerste, kies voor meisjes met een meer lichtere haarkleur voor bobby-pinnen die natuurlijker zijn, zodat ze enigszins verborgen zijn. Kristen Stewart en haar gekke haarspeldkapsel is een goed voorbeeld van wat je nooit zou moeten doen!

Zichtbare haarspeldjes

Nu je weet welk kapsel je nooit moet proberen, vind je 20 verschillende kapsels die nooit fout kunnen gaan! Blijf op de hoogte voor de nieuwste stijlen die nooit verouderen!

Tweekleurige lange haarwortels

Deze tweekleurige lange wortels zijn cool en stijlvol. We hebben veel beroemdheden op de rode loper gezien die hen uit het park sloegen. Hoewel je kunt kiezen voor de optie om dit kapsel drastisch te doen door de kleuren te veranderen van donker / blond en vice versa, kun je ook gaan voor een klassieke natuurlijke Ombre. De laatste is ook een tweekleurige lange wortel met het effect meestal donkerder aan de bovenkant en lichter aan de onderkant. De kleurverandering verloopt echter soepeler waardoor het een natuurlijke en lichtere uitstraling heeft dan de eerste stijl.

Tweekleurige lange haarwortels

Knotten met paardenstaart

Pigtail-broodjes zijn zo leuk en vers! Als je het nu nog niet wist, ze zijn overal om ons heen en iedereen kan het dragen! Van een klein meisje tot een vrouw van in de dertig. Is elke makkelijke look en het kan nooit fout gaan, ongeacht het type haar dat je hebt! Vlechtbroodjes zijn twee kleine bolletjes die worden gemaakt door het haar in twee paardenstaarten te verdelen die zich om de basis wikkelen om knotjes te maken. Voor een steviger en langduriger resultaat moet je een haarlak gebruiken om ervoor te zorgen dat de bolletjes niet uit hun plek vallen.

Knotten met paardenstaart

Gordijnpony en Shag-kapsel

Wil je je kapsel naar een heel nieuw niveau upgraden? Dit is voor jou! Een pony krijgen is een geweldige manier om je huidige kapsel te veranderen als je je haar korter wilt knippen of gewoon op zoek bent naar een geheel nieuwe look. Pony is de kapseltrend van 2020 geweest. Ik weet zeker dat velen van jullie het zichzelf al vaak hebben afgevraagd. moet ik dit doen? Het antwoord is ja! Door een pony te krijgen, gaat alle aandacht naar je ogen en zal je jukbeenderen meer aftekenen!

Gordijnpony en Shag-kapsel

Langgevederd kapsel

Dit kapsel bestaat uit een prachtig gelaagd kapsel, zoals de opstelling van vogelveren. Het werd erg trendy in de jaren ’70. De meeste mensen die de film Charlie’s Angels hebben gezien, werden verliefd op het gevederde haar van Farrah Fawcett. Tegenwoordig gaan veel sterren zoals Selena Gomez, Jennifer Lawrence en Charlize Theron voor deze kapsels. Voor degenen onder u die dun haar hebben maar een ticker-haareffect willen bereiken, moeten dit kapsel overwegen, omdat het volume en textuur toevoegt.

Langgevederd kapsel

Lange shaggy stijl

Ja, het langgevederde haar was het meest gebruikte kapsel in de jaren ’70 en ’80. Het kapsel dat we hier voorstellen, is echter modern, zeer vrouwelijk, fris en jong! Dit lange haar geeft stijl en textuur. Deze niet-perfecte pony geeft een rommelige, vriendelijke en sexy look. Bij dit kapsel raakt de pony meestal tussen het sleutelbeen en de borst. Afhankelijk van de vorm van uw gezicht en uw haartype, zal de snit er echter iets anders uitzien.

Lange shaggy stijl

Eenvoudige Blowout

Sommigen van ons zijn lui als het gaat om het doen van ons haar en gaan liever naar de kapper of houden het gewoon natuurlijk om geld te besparen. Nieuwsflits, je kunt je perfecte föhn thuis in 15 minuten doen! Het is niet nodig om van huis te gaan en uren te wachten op de volgende persoon die wordt verzorgd. Hier is wat u moet weten; de sleutel tot een perfecte “zelfgemaakte” föhn is het gebruik van de juiste borstel die perfect rond moet zijn. Hierdoor ziet je haar er glanzend, glanzend en vooral glad en zacht uit.

Eenvoudige Blowout

Onzichtbare lagen

Deze onzichtbare laagstijl zal je de stijl “zo wakker worden” geven zonder dat er ruwe lagen tevoorschijn komen. De manier om dit effect te krijgen, is meestal door de eerste laag bij de kin te beginnen en vanaf daar naar beneden te gaan. Het geheim is om de lagen zo lang mogelijk te houden, waardoor het volume wordt vergroot en de lagen worden gemengd waardoor het haar er glad uitziet.

Onzichtbare lagen

De Shag

Deze moderne en frisse look wordt verkregen door veel gestructureerde lagen te creëren die op hun beurt resulteren in een zachte volumineuze vorm. Dit kapsel is perfect voor degenen onder u met krullend of golvend haar. Het kan voor veel haartexturen geschikt zijn. Het goede aan dit kapsel is dat in de winter, wanneer je hoeden of mutsen moet dragen, je haar niet kapot gaat! De lagen zijn niet zo lang en dragen ertoe bij dat het haar gefixeerd blijft.

De Shag

Blunt Collarbone Cut

Een stompe sleutelbeenuitsnede zorgt ervoor dat uw haar er sterker, tikker en gezondst uitziet. Meestal is meer geschikt voor degenen die hebben rechte ish haar. Dat betekent echter niet dat je je haar voor een speciale gelegenheid niet met golven kunt stylen. Het goede aan dit kapsel is dat als je je verveelt en iets nieuws wilt, je een pony kunt krijgen! En laat me je vertellen dat de combinatie van beide gewoon prachtig is.

Blunt Collarbone Cut

Afgeronde ‘ Fro

Vrouwen met natuurlijke krullen moeten zich gezegend voelen en klaar om indruk te maken. Volgens de “Kee” Taylor, de kapper die gecreëerd Shear Genius Collection, “Natuurlijke krullen en spoelen zijn het nemen van de wereld door de storm en de vorm van het haar is wat helpt om de beste effect,” Voor haar is de afgeronde weer moet worden de go-to style voor elke vrouw met krullend haar, omdat het haar gezond houdt en de krullen vol leven. Soms hebben de krullen gewoon een duwtje nodig om de vorm te krijgen die ze kunnen krijgen. Dit wordt bereikt door de perfecte snede uit te voeren.

Afgeronde ‘ Fro

De nieuwe Pixie

Heb je er ooit aan gedacht om een ​​pixie te laten knippen? Of het antwoord nu ja of nee is, u zult het proberen nadat u hebt gelezen wat ik u ga vertellen. Veel van onze mode-iconen hebben bewezen dat je deze snit kunt rocken. Het zou inderdaad een heel grote en drastische verandering zijn, maar je moet weten hoe je het moet stylen en aanvullen. Je kunt gebruiken van grote oorbellen tot meer risicovolle make-upkeuzes en ook een andere kledingstijl.

De nieuwe Pixie

Tiger Eye

Deze nieuwe highlighting-trend bestaat uit het donkerder maken van de wortels en vervolgens de kleur verlagen door warme karamelkleuren te gebruiken tot je het einde bereikt. Het lijkt erg op balayage, maar wat uniek, mooi en anders is aan deze tijgeroogtrend, is dat dit markeringsproces erin slaagt een effect te verkrijgen dat heel nauwkeurig lijkt op een tijgeroogsteen! Kijk maar naar deze foto en zie hoe magisch het effect is.

Tiger Eye

Lage paardenstaarten

Wie zei dat lage paardenstaarten saai zijn, wist niet hoe hij ze moest dragen! Het goede aan de lage paardenstaartlook is dat je hem kunt dragen, of je nu aan het sporten bent, naar een lekker diner gaat of zelfs naar een chique evenement. Het maakt niet uit of je kort, lang, steil of krullend haar hebt. Wat je textuur en type ook zijn, je zult het rocken, wat er ook gebeurt. Een ander heel groot pluspunt van dit kapsel is dat als je geen tijd of energie had om je haar te wassen, je altijd voor deze stijl kunt kiezen en je zult het dragen alsof het de eerste dag is.

We weten wat we wel en niet moeten doen als het gaat om dagelijkse haarstyling. Maar hoe zit het met een chique gebeurtenis zoals een bruiloft, of nog beter, wat als u de bruid bent ?! Geen zorgen! Wij

Lage paardenstaarten

Klassieke lage Chignon

Iets dat misschien wel wereldwijd bekend is, is dat het nooit mis kan gaan met het dragen van een klassieke lage chignon voor je trouwdag. Het is de meest stijlvolle stijl die veel beroemdheden, vrienden en familieleden kiezen voor de belangrijkste dag van hun leven. Je hoeft alleen maar je haar naar achteren te trekken en het in een elegante chignon te spelden. De foto kan variëren van eenvoudig zilver tot complexer met vormen of zelfs diamanten !. Je kunt ook vlechten of bloemen toevoegen om een ​​meer boho-chique stijl te geven.

Klassieke lage Chignon

Gevlochten haarspeld

Als de stijl die u zoekt een combinatie is van een kapsel dat tegelijkertijd ongedaan wordt gemaakt, dan is dit perfect voor u! Deze combinaties van zachte golven en een niet perfect uitgevoerde vlecht geven je die hippie, boho, chique, strandachtige stijl. Het is heel gemakkelijk en snel te maken en als je nog een stap verder wilt gaan dan kun je kleine bloemen of spelden gebruiken om een ​​leuke touch te geven.

Gevlochten haarspeld

Moeiteloze Fishtail Braid

Heb je je ooit afgevraagd hoe een niet-perfecte vlecht eruit zou zien? Dit kapsel is een mix van elegantie, onschuld en pure liefde. Het mooie en coole aan deze fishtail-vlecht is dat je, doordat hij zo perfect onvolmaakt is, je geen zorgen hoeft te maken dat je haar niet op zijn plaats valt of kroezend wordt door de vochtigheid, hitte, regen of welke factor dan ook die de dispositie van het haar.

Moeiteloze Fishtail Braid

Regal Updo met een juwelen kroon

De meeste meisjes dromen ervan prinses te worden en hun prins charmant te vinden. Nou, ik kan geen betere dag bedenken om je dromen te laten uitkomen dan op je trouwdag! Met de updo die we hier voorstellen, voelt u zich koninklijk! Je losse haar of mooie chignon wordt aangevuld met een tiara die je het gevoel geeft dat je de prinses bent. De tiara kan zijn zoals je wilt: goud, zilver, met bloemen …

Regal Updo met een juwelen kroon

Uitgeblazen krullen aan één kant vastgemaakt

Als je op zoek bent naar een look die je volume, zachtheid en helderheid geeft, dan is dit iets voor jou! De perfecte uitbarsting geeft je de glamour die je nodig hebt waardoor je zal stralen op je speciale dag! Het is een heel eenvoudig kapsel, maar wat er mooi aan is, is het fijne vleugje elegantie en uniekheid dat de sprankelende haarspeld je geeft.

Uitgeblazen krullen aan één kant vastgemaakt

Waterval vlecht

Hoe ingewikkeld dit kapsel er ook uitziet, in werkelijkheid is het heel eenvoudig. U hoeft alleen de techniek te leren en deze vervolgens te herhalen. Als je op zoek bent om te trouwen in een prachtige tuin, op het strand of zelfs in een bos, dan kan deze look nooit fout gaan. Het geeft de stijl en frisheid die een waterval geeft en je voelt je als een prinses. Wat het beste is is dat je bloemen, kleine steentjes, of pennen kan gebruiken om rond je waterval te gaan.

Waterval vlecht

Rommelig is heet!

Elegantie zit in de eenvoud. Deze Cali-chique stijl zorgt ervoor dat je er elegant en mooi uitziet. Als je een pony hebt, moet je deze laten zien! Ze zullen je mooie ogen en gezicht versterken. Het is een heel gemakkelijke en eenvoudige look, maar tegelijkertijd bevat het veel verschillende aspecten die je op je speciale dag zou willen hebben: stijl, elegantie, frisheid, chic en cool! Houd dus dit in gedachten: laat die pony’s zien!

Rommelig is heet!

Advertentie