Deze Foto’s Tonen Hoe Harry Veranderd Is Sinds Hij Met Meghan Getrouwd Is

Gepubliceerd op 05/14/2021
Advertentie

In 2018 keken miljoenen mensen toe toen prins Harry en Meghan Markle man en vrouw werden! Terwijl ze elkaar het jawoord gaven wist niemand nog wat haar toevoeging aan de koninklijke familie zou betekenen. Het voelt alsof iedereen het nu al jaren over ze heeft. Je hebt ook vast gehoord over hun controversiële besluit om naar Californië te verhuizen. Ook over dat recente interview raken mensen niet uitgepraat. Je moet echter weten dat het huwelijk de hertog ook in minder overduidelijke opzichten heeft veranderd. Je hebt ze wellicht niet eens opgemerkt maar wij hebben ze voor je op een rijtje gezet….

The Following Photos Show Us How Harry Has Changed After Marrying Meghan

Deze Foto’s Tonen Hoe Harry Veranderd Is Sinds Hij Met Meghan Getrouwd Is

De Hele Wereld Keek Toe

Het begon natuurlijk allemaal met de bruiloft. Twee miljard mensen keken die grote dag naar het stel. Dit betekende dat één verkeerde beweging tot een schandaal kon leiden! Daarnaast verkreeg Harry toen ook een nieuwe titel. In de ochtend benoemde koningin Elizabeth II hem tot hertog van Sussex!

The Whole World Looked On

De Hele Wereld Keek Toe

Veel Geroddel Over Haar

Ondanks dat kunnen we wel zeggen dat de druk nog hoger was voor de bruid. Meghan Markle liep met zoveel zelfverzekerdheid en elegantie naar het altaar ook al had iedereen over lopen roddelen. Ze was namelijk eerst actrice geweest. En laten we niet vergeten dat ze ook nog eens Amerikaans is! Het was duidelijk dat ze anders was dan het doorsnee lid van de koninklijke familie. Het is niet gek dat Harry hierna is veranderd…

A Lot Of Gossip About Her

Veel Geroddel Over Haar

Hoeveel Hij Veranderd Is

Als je ons niet gelooft, kan je het misschien aannemen van een vriend van prins Charles. Arthur Edwards maakt nu al vier decennia foto’s van de koninklijke familie. Hij sprak met Yahoo! News over de manier waarop Harry veranderd is. Hij onthulde dat hij “een enorme verandering” ziet.

How Much He Has Changed

Hoeveel Hij Veranderd Is

Of Het Nou Op Een Goede Of Slechte Manier Is

Niet om te zeggen dat verandering altijd slecht is. Laten we nu echter eens bekijken hoe Harry precies veranderd is de afgelopen tijd. Edwards legde uit, “Hij had altijd een goede relatie met de media. Hij was altijd attent… Dat is nu compleet voorbij.” Wat is er gebeurd?

Whether It Is For The Better Or Worse

Of Het Nou Op Een Goede Of Slechte Manier Is

Hij Is Met De Jaren Volwassener Geworden

“Harry is gewoon gecontroleerd,” vertelt Edwards tijdens het interview met de Royal Box. Hij voegde daaraan toe, “Hij lijkt volwassener geworden en een echte man in de koninklijke familie nu.” De fotograaf werkt al sinds 1977 voor The Sun. Hij heeft zo zijn eigen theorieën over hoe die verandering tot stand is gekomen.

He Has Matured Over The Years

Hij Is Met De Jaren Volwassener Geworden

Tijd Om Te Stoppen

Edwards noemde één van de meest bewogen periodes in het verleden van prins Harry. “Misschien ziet hij in dat de tijd van geinen met Usain Bolt of de Jamaicaanse premier knuffelen of met verf bespoten worden in Barbados nu voorbij moet zijn,” zo speculeerde de fotograaf. We kunnen echter niet ontkennen dat deze acties de hertog van Sussex één van de populairste leden van de koninklijke familie maakten.

Time For Him To Stop

Tijd Om Te Stoppen

Altijd Doorgaan

Hoewel de media hem altijd lastigvielen leek prins Harry niet terug te deinzen. Hij bleef maar doorgaan, ook al was er een schandaal. Er waren periodes dat hij erg veel kritiek kreeg voor zijn gedrag. Het is moeilijk om te zeggen of die controverse hem bij het publiek alleen maar geliefder maakte. We weten wel dat het kattenkwaad sommige mensen kwaad maakte.

Carry On No Matter What

Altijd Doorgaan

Zijn Nazi-kostuumschandaal

In 2005 kwam prins Harry in de krant toen hij naar een verkleedfeest was gegaan. Daar is niks vreemds aan, hij studeerde toen namelijk nog aan de universiteit. De mensen vielen echter over het feit dat hij in een Nazi uniform aankwam met een swastika-armband en alles. Deze foto verscheen in alle kranten in het Verenigd Koninkrijk. Zoals je je wel kan voorstellen resulteerde dit in afkeuring van de natie.

His Nazi Costume Scandal

Zijn Nazi-kostuumschandaal

Excuses Voor Zijn Gedrag

Prins Harry had spijt van zijn kostuumkeuze. “Het spijt me erg als ik iemand beledigd of beschaamd heb. Het was een slechte kostuumkeuze en ik bied mijn verontschuldigingen aan,” zei hij. Maar dit is niet de enige keer dat hij bekritiseerd is voor zijn gedrag. Laten we bekijken wat voor dingen hij nog meer deed.

Apologizing For His Behavior

Excuses Voor Zijn Gedrag

Zijn Militaire Dienst

Nadat hij afstudeerde ging prins Harry in het Britse leger, waar hij een decennium diende. Hij was zelfs actief in Afghanistan. Gedurende zijn tijd daar kwam hij weer ongunstig in de media. In een filmpje dat hij maakte over zijn tijd in Sandhurst gebruikte hij raciale kleineringen toen hij over zijn vriend sprak! Het werd opgenomen in 2006 maar kwam pas drie jaar later aan het licht. St. James’s Palace bood gelijk een publieke verontschuldiging aan vanuit zijn naam. Wat zeiden ze?

His Military Service

Zijn Militaire Dienst

Beschuldigingen Van Racisme

“Prins Harry begrijpt volledig hoe beledigend deze term kan zijn en het spijt hem enorm dat zijn woorden mensen wellicht hebben gekwetst,” zo stond er in het statement. “Hij gebruikte de term echter in deze situatie van drie jaar geleden zonder enige kwaadwillendheid en als een bijnaam voor een lid van zijn peloton. Prins Harry probeerde zijn vriend op geen enkele manier te beledigen.”

Accusations Of Racism

Beschuldigingen Van Racisme

Er Zijn Ook Andere Issues

Je hebt het aan het verkeerde eind als je dacht dat het hier ophield. Hoewel we deze controverses niet gek vinden voor een jonge man waren ze er wel. Op zijn 16e gaf prins Harry toe dat hij wiet had gerookt. Dit kon de mensen natuurlijk niet bekoren.

There Are Other Issues As Well

Er Zijn Ook Andere Issues

Hem Waarschuwen Over De Gevaren

Prins Charles besloot hier op te handelen en prins Harry mee te nemen naar een drugskliniek. Hij had deze kliniek zelfs zelf geopend in 1998. Het wordt gezegd dat de oudere man dit deed om zijn jonge zoon te waarschuwen over drugsgebruik. Het lijkt alsof deze strategie gewerkt heeft!

Warning Him Of Its Dangers

Hem Waarschuwen Over De Gevaren

Alcohol Is Ook Een Probleem Geweest

Naast zijn wietgebruik heeft prins Harry ook verschillende bedenkelijke dingen gedaan terwijl hij dronken was. In 2011 werd hij gefotografeerd toen hij in een zwembad sprong in een Kroatische club. Daar is niks mis mee, maar het probleem was dat hij al zijn kleren nog aan had!

Alcohol Has Also Been An Issue

Alcohol Is Ook Een Probleem Geweest

Een Feestbeest

Slechts een jaar later zag men prins Harry weer de bloemetjes buiten zetten. Hij was toen echter aan de andere kant van de oceaan in Las Vegas. TMZ bracht foto’s uit waar hij naar verluidt naakt op stond. Dit gebeurde schijnbaar na een leuk potje stripbiljart met zijn maten. Ja, hij was best wel een feestbeest!

A Party Animal

Een Feestbeest

Altijd De Roekeloze

Herinner je je nog dat prins Harry naar verluidt alcohol had geconsumeerd via zijn neus toen hij in Namibië was? Hij heeft het in het verleden ook wel aan de stok gehad met de pers. Één zo’n incident vond plaats buiten een club in Londen. Uiteindelijk hielden de prins en de fotograaf er allebei kleine verwondingen aan over nadat Harry in zijn gezicht geraakt was met een camera. Oeps.

Always The Wild One

Altijd De Roekeloze

Over Oude Liefdes Gesproken

Meghan Markle was zeker niet de enige liefde die prins Harry heeft gehad. De prominentste van zijn exen was Chelsy Davy, een Zimbabwaanse zakenvrouw waarmee hij vijf jaar uitging. Volgens de pers was het een “turbulente” relatie. Uiteindelijk was ze wel op de bruiloft van haar koninklijke ex. Hieruit maken we op dat ze het in ieder geval amicaal hebben afgesloten. Daarnaast had prins Harry ook een tijdje iets met Cressida Bonas. Zij bleven ook vrienden nadat het uit ging.

On The Topic Of Past Romances

Over Oude Liefdes Gesproken

Niet Zoals Zijn Oudere Broer

Het spreekt voor zich dat prins Harry erg anders is dan zijn oudere broer. Prins William is, zoals we allemaal weten, de erfgenaam van de troon na hun vader. Over het algemeen staat hij bekend als een traditionelere en conservatievere man. Daar verschillen de broers in. Harry is over het algemeen ook hierom de populairdere van de twee.

Not Like His Older Brother

Niet Zoals Zijn Oudere Broer

Nu Hij Getrouwd Is

Hoe zijn de dingen veranderd sinds prins Harry een getrouwd man is? Als we The Sun moeten geloven is hij sindsdien volgens een vriend liefhebber van pedicures geworden. In 2019 beweerde de anonieme bron, “Harry was vroeger een echte kerel – bedenkelijke smaak in kleding, dronk graag een biertje en het boeide hem niet hoe hij eruitzag. In zijn tijd in het leger had hij iemand die hem een pedicure had aangeboden uitgelachen. Nu denkt hij na over het redden van de wereld en hij rookt of drinkt niet meer.”

Now That He Is Married

Nu Hij Getrouwd Is

Anderen Vinden Ook Dat Hij Veranderd Is

De vriend die niet bij naam genoemd werd is niet de enige die vindt dat Harry veranderd is. Een expert op het gebied van de koninklijke familie die Duncan Larcombe heet vertelde aan Fabulous Digital dat hij het ook ziet. “Harry lijkt wel op een andere planeet te zitten dan de prins die we allemaal hebben zien groeien van tiener tot volwassene tot legerofficier tot het meest populaire lid van de koninklijke familie. Hij is mijlenver verwijderd van hoe Harry zijn hele leven was,” zei hij.

Others Think He Changed Too

Anderen Vinden Ook Dat Hij Veranderd Is

De Nieuwe Versie Van De Prins

Larcombe gelooft dat het publiek het moeilijk vindt om aan deze nieuwe versie van de prins te wennen. “Hij zegt alle goede dingen maar op een manier die zo on-Harrys is dat mensen die zich jarenlang met hem hebben geïdentificeerd nu denken, Wat gebeurt hier?’ ‘Wat is er met hem gebeurd?'” zei hij.

The New Version Of Him

De Nieuwe Versie Van De Prins

Sinds Ze Getrouwd Zijn

Arthur Edwards merkte op hoeveel prins Harry veranderd is sinds hij getrouwd is. We besproken dit eerder al. Hij vertelde aan de Royal Box, “Ik zie een enorme verrassing. Hij is afstandelijker geworden. Harry had altijd een erg goeie band met de media. Hij was vaak in voor een praatje… dat is nu echt niet meer zo.”

Ever Since They Got Married

Sinds Ze Getrouwd Zijn

Harry Als Echtgenoot

Edwards suggereert dat de verandering ook komt door zijn nieuwe rol als echtgenoot. Andere zaken spelen daarin een rol. Prins Harry moet onder andere omgaan met alle druk die de Britse pers op Meghan Markle heeft gelegd sinds ze begonnen te daten.

Harry As A Husband

Harry Als Echtgenoot

Leer Meghan Markle Kennen

We weten zeker dat je op z’n minst een vaag idee hebt over wie Meghan Markle is. Haar geboortenaam is Rachel Meghan Markle en ze is geboren in Los Angeles in augustus 1981. Haar moeder werkte in de sociale dienst en haar vader zat in de televisie-industrie. Ze scheidden toen ze pas 6 jaar oud was. De voormalige actrice Meghan is biraciaal en is in het verleden al getrouwd geweest. Ze is niet een typisch lid van de koninklijke familie!

Meet Meghan Markle

Leer Meghan Markle Kennen

Er Is Een Historisch Precedent

Er zijn volgers van de koninklijke familie die hun huwelijk vergeleken hebben met een ander koninklijk stel van een paar decennia geleden. Heb je weleens gehoord van koning Edward VIII en Wallis Simpson? Hij trad uiteindelijk af omdat hij de liefde van zijn leven wilde trouwen, die toevallig een Amerikaanse was die al een keer was gescheiden. Zoals je ziet zijn er opmerkelijke overeenkomsten tussen de twee vrouwen als het gaat om nationaliteit en geschiedenis.

There Is Historical Precedent

Er Is Een Historisch Precedent

Advertentie